Tervezés

Az ATLANT ÉPÍTÉSZ IRODA 1990-ben alakult. Az irodán belül két cég működik. Az ATLANT-TERV Bt. és az ATLANT INVEST Kft. Fő tevékenységi köre szerint generál tervezési munkát végez az ATLANT-TERV Bt.

Gyarmati Csaba
Ügyvezető

Egerben születtem 1963-ban.
Építész vezetőtervezőként dolgozom.
1987-ben kezdtem szakmai pályafutásomat. A tervezésen kívül részt vettem a kivitelezésben, és a közigazgatásban is dolgoztam 6 évet. Végzettségem szerint okl. építész- és mélyépítő üzemmérnök vagyok. Építész vezetőtervezői minősítést szereztem 1998-ban. A tervezés mellett felelős műszaki vezető és építész műszaki ellenőrként dolgozom. Munkám során több pályázaton szerepeltem eredményesen. Jelentősebb sikerem, egy országos tervpályázat első helyezése.

Az elmúlt 20 év alatt számos lakó- és középület valamint ipari épületek tervezését végeztük.
Fő célunk, munkánk során a megrendelői elvárásoknak maximálisan megfelelni úgy, hogy a kor igényeinek megfelelő épületeket hozzunk létre. Fontosnak tartjuk a realitások talaján maradni, és a mindenkori megrendelő anyagi lehetőségeit figyelembe venni.
A tervezést teljes körű ügyintézéssel végezzük.
A tervezési munka első fázisa a vázlattervek elkészítése. Elfogadása után következik a számítógépes feldolgozás és igény szerinti látványtervezés.  Az engedélyezési terv készítése során elvégezzük a szakhatósági- és közműegyeztetéseket. Szükség szerint, a tervezési folyamatba bevonjuk a szakági tervezőket.
A kivitelezés megkezdése előtt, egyes épületek kiviteli terveit is el kell készíttetni. A kiviteli tervek feldolgozása szakági kollégák bevonásával történik.
Szakági tervező kollégáink, a műszaki feladatok korszerű megvalósítását és az ügyfelek érdekit szem előtt tartva végzik munkájukat.

LAKÓÉPÜLETEK

IPARI ÉPÜLETEK

BAUMIT KFT – ALSÓZSOLCAI- ÉS VISONTAI ÜZEME

ZF HUNGÁRIA KFT – ÉTTEREM ÉS GYÁRTÓCSARNOKOK

UMWELT TECHNIK KFT – TELEPHELY        EUROPRINT – GYÁRTÓCSARNOK